نرم افزار‌ طراحی درب و پنجره

۵ نرم افزار‌ طراحی درب و پنجره

اگر مهندس عمران یا معماری هستید و دوست دارید که درب و پنجره‌های ساختمان را خودتان طراحی کنید، لازم است که با انواع نرم افزار طراحی درب و پنجره آشنا شوید، تا علاوه بر داشتن نمای زیبا در ساختمان، پنجره‌ها و درب‌های دوجداره استفاده شده در ساختمان شما دارای استحکام کافی باشد.

در این مقاله، ما سعی داریم تا بهترین نرم افزار‌های طراحی درب و پنجره را به شما معرفی کنیم تا با نصب آن‌ها یه تصویر ذهنی از چیزی که قرار است سفارش دهید داشته باشید.

💻 طراحی درب و پنجره با استفاده از نرم افزار

اگر سازنده هستید و دوست دارید که از فضای داخلی ساختمان به صورت بهینه استفاده شود، استفاده از یک نرم افزار حرفه‌ای برای پیدا کردن بهترین طرح برای شما ضروری خواهد بود. ولی اگر می‌خواهید پیش از نصب پنجره UPVC یا آلومینیومی در خانه خود ایده‌ای را اجرا کنید، نرم افزار‌ طراحی درب و پنجره می‌تواند برای استفاده‌های عمومی نیز کاربردی باشد.

۱- نرم افزار طراحی درب و پنجره Ra Workshop Ultra Lite

نرم افزار Ra Workshop Ultra Lite

این نرم‌افزار یکی از کاربردی‌ترین اپلیکیشن‌های طراحی داخلی ساختمان است که به راحتی می‌توان آن را به صورت رایگان دانلود کرد. با استفاده از این نرم افزار می‌توان تمامی المان‌های داخلی و خارجی ساختمان را طراحی نمود.

این نرم‌افزار را می‌توان برای طراحی انواع درب و پنجره یو پی وی، آلومینیومی و چوبی استفاده نمود. توجه داشته باشید که در این نرم افزار می‌توان المان‌های ساخت درب و پنجره را به همراه تامین کننده و لیست قیمت آن وارد نمود.

۲- نرم افزار Sweet Home 3D

نرم افزار Sweet Home 3D

بر خلاف نرم افزار قبلی که خروجی آن دو بعدی بود با استفاده از این نرم افزار می‌توان یک طرح سه بعدی از انواع درب و پنجره ترسیم نمود. کاربرد نرم‌افزار بیشتر برای طراحی داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما شما قادر خواهید بود به عنوان یک کاربر عمومی یا تخصصی (معماری و عمرانی) از آن استفاده کنید.

با استفاده از نرم افزار Sweet Home 3D می‌توان انواع درب و پنجره را با ابعاد مختلف طراحی کرد. همچنین این امکان وجود دارد که در این نرم افزار رنگ و جنس انواع درب و پنجره را مشخص نمود. علاوه بر طراحی درب و پنجره امکان طراحی المان‌های داخلی خانه در این نرم افزار وجود دارد.

۳- نرم افزار Live Home 3D

نرم افزار Live Home 3D

بر خلاف نرم افزارهای نام برده، این اپلیکیشن یکی از ابزارهای کاربردی طراحی داخلی خانه است. یکی از ویژگی‌های این نرم افزار مشخص کردن اطلاعات دقیق نظیر فضای پاخور و پشت درب و پنجره است. استفاده از این نرم‌افزار بیشتر مناسب کسانی است که می‌خواهند کار طراحی داخلی را به صورت تخصصی انجام دهند.

برای کسانی که می‌خواهند خروجی دوبعدی و سه بعدی از پنجره‌های خود داشته باشند، این امکان وجود دارد که از طرح خود خروجی عکس با فرمت‌های jpg و png بگیرند. همچنین برای طرح‌های سه‌بعدی نیز امکان گرفتن خروجی به صورت فیلم وجود دارد.

۴- نرم افزار Realtime Landscaping Architect

نرم افزار Realtime Landscaping Architect

نرم افزار Realtime Landscaping Architect یکی از بهترین اپلیکیشن‌های ویندوزی طراحی منظر و قسمت نورگیر خانه است. به کمک این نرم افزار می‌توان تمامی المان‌های ظاهری خانه اعم از درب‌ها و پنجره‌های دوجداره را طراحی نمود. این نرم افزار هم مانند تمامی نرم‌افزار‌های دیگر برای کاربران حرفه‌ای مناسب است.

اگر رشته شما معماری و طراحی داخلی باشد می‌توانید از این نرم افزار برای طراحی المان‌هایی که با نمای ساختمان مرتبط است، استفاده کنید.

۵- نرم افزار ۳D Home Design by LiveCAD

نرم افزار 3D Home Design by LiveCAD

نسخه رایگان ​​۳D Home Design by LiveCAD یکی از کامل‌ترین نرم افزار‌ طراحی درب و پنجره محسوب می‌شود. البته ناگفته نماند که از این نرم افزار می‌توان برای طراحی تمامی المان‌های ساختمان استفاده نمود. تمایز این نرم‌افزار با سایر مدل‌های مشابه آن، طراحی شخصی‌سازی شده درب و پنجره متناسب با خانه شماست.

یکی از دلایل محبوبیت این نرم افزار در بین طراحان داخلی، امکان فعالیت هم‌زمان روی چند پروژه است که بدون بروز هیچ مشکلی این کار امکان‌پذیر است.

🇮🇷 نرم افزار‌های داخلی طراحی درب و پنجره

در بین نرم‌افزار‌های ایرانی می‌توان به نرم افزار‌های iwindoor و MasterWin اشاره نمود. این نرم افزار‌ها یکی از پرکاربردترین ابزار در بین طراحان درب و پنجره است و برای استفاده از آن‌ها می‌بایست، اشتراک سالیانه تهیه نمود.

البته این نرم‌افزار‌ها بیشتر مناسب متخصصین نصب و تولید پنجره دوجداره UPVC و آلومینیوم است که بتوانند بعد از ابعاد برداری، بهترین طرح را به همراه قیمت به مشتری ارائه دهند.

خرید پنجره دوجداره UPVC

برای خرید پنجره دوجداره UPVC با ما در تماس باشید

سخن پایانی
به طور کلی طراحی درب و پنجره دوجداره با استفاده از نرم افزار یک کار تخصصی است و بهترین روش برای ارائه طرح مورد نظر به پنجره‌ساز، کشیدن طرح به صورت دو بعدی روی کاغذ است. اما اگر دوست دارید که طرح خود را به شیوه دقیق‌تر به سازنده پنجره منتقل کنید می‌توانید از نرم‌افزارهای بالا استفاده کنید.

سوالات متداول
۱- بهترین نرم افزار طراحی درب و پنجره چیست؟
به طور کلی در این مقاله ما پنج نرم افزار خارجی رایگان و دو نسخه ایرانی ارائه کردیم که گزینه مناسبی برای طراحی درب و پنجره هستند.
۲- کدام نرم افزار تخصصی طراحی درب و پنجره و پنجره فاکتور می‌دهد؟
در بین نرم افزار‌های طراحی پنجره می‌توان به iwindoor و MasterWin اشاره نمود.

مقالات مرتبط
۱- راهنمای جامع طراحی پنجره دوجداره
۲- تاثیر قاب پنجره در طراحی نمای ساختمان
۳- طراحی و بازسازی پنجره‌‌های قدیمی چگونه انجام می‌شود؟
۴- استفاده از پروفیل بازسازی یا لبه پروازی در طراحی پنجره

۵/۵ - (۸ امتیاز)
تماس با هوم وین

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ویرایش کنید

هوم وین؛ پنجره‌ای رو به دنیای نوین

صرفه جویی در مصرف انرژی می‌تواند هزینه‌های شما را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد. هوم وین با ساخت یک پنجره عایق و سطح ایمنی بالا هزینه‌های شما را کاهش می‌دهد.

هوم وین

تماس با ما